Hoppa till innehåll

Adresser till fastighetsägare

Beställ register över fastighetsägare

Välkommen till RegisterData, Er pålitliga partner för att nå fastighetsägare genom högkvalitativa adresser och effektiv marknadsföring. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande och uppdaterad databas med adresser till fastighetsägare, och här är några skäl till varför du bör överväga att köpa våra adresser:

Mångsidiga Databaser: Hos oss hittar du ett brett utbud av adresser till fastighetsägare som sträcker sig över hela Sverige. Oavsett om du riktar dig till bostadsfastigheter, kommersiella fastigheter eller andra specifika segment, har vi den informationen du behöver för att skräddarsy din kampanj.

Uppdaterade och Pålitliga Adresser: Vi vet att korrekt och aktuell information är nyckeln till en framgångsrik marknadsföringskampanj. Våra adresslistor uppdateras regelbundet för att säkerställa att du når rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.

Snabba Leveranser: Vi förstår att tid är av största vikt när du planerar din kampanj. Därför erbjuder vi snabba leveranser, så att du kan komma igång med din marknadsföring utan onödig fördröjning.

Hög Kvalitet till Låga Priser: Hos oss kompromissar vi aldrig med kvaliteten på våra adresser, men vi erbjuder ändå konkurrenskraftiga priser. Det innebär att du kan maximera din ROI och få ut mesta möjliga av din marknadsföringsbudget.

Personlig Service: Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder. Vårt erfarna team finns här för att besvara dina frågor, ge råd och stödja dig genom hela processen, från val av adresser till genomförandet av din kampanj.

Över 20 Års Erfarenhet: RegisterData är en av Sveriges ledande leverantörer av adresser till fastighetsägare och har över två decenniers erfarenhet av adressförsäljning. Vi har hjälpt många företag att nå sina mål, och vi ser fram emot att göra detsamma för Er.

Oavsett om Ni planerar att skicka direktreklam, e-postmarknadsföring eller utföra någon annan form av marknadsföringskampanj, är RegisterData din pålitliga partner. Ta det första steget mot att nå fastighetsägare och öka Er framgång på marknaden. Kontakta oss via formuläret på denna sida eller ring oss under kontorstid på telefonnummer 070 – 598 12 22. Vi ser fram emot att hjälpa Er att nå dina marknadsföringsmål!

Vi levererar adresser till fastighetsägare i ett format som passar er

Leveransen av adresser till fastighetsägare sker vanligast i en Excelfil som är färdig för tryck med informationen strukturerat på rätt sätt. Er standardleverans innehåller generellt sett information om:

 • Organisationsnummer
 • Företagsnamn/ägare
 • Postadress
 • Postnummer
 • Postort
 • Arealer (Tillval)
 • Koordinater (Tillval)
 • Taxeringsvärden (Tillval)
 • Fastighetsbeteckningar (Tillval)
 

Vill man ha leveransen i något annat format så som till exempel en textfil istället eller liknande så talar ni bara om vilket format ni vill ha adressregistret i så löser vi det.

Färdiga adressetiketter till fastighetsägare

I de fall man beställer adresser till fastighetsägare och dessutom själva vill adressera sina utskick så går det bra att beställa till färdiga adressetiketter med namn och adress på. Klisterlapparna är då färdigtryckta och är bara att klistra på era utskick. Slutligen kan det Ibland vara bra att samtidigt beställa ut dubbla uppsättningar färdiga adresslappar om ni planerar fler än ett utskick den närmaste tiden.

Kontakta oss angående adresser till fastighetsägare

Använd formuläret komma i kontakt med oss om adresser till fastighetsägare. På kontorstid går det samtidigt bra att kontakta oss på telefon 070–598 12 22 eller skicka ett mail med er förfrågan till info@registerdata.nu

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Alternativa register som vi erbjuder

På följande sidor finns andra register som i synnerhet kan kompletteras med adresser till fastighetsägare.

Vad kan vara viktigt att tänka på när man ska köpa adresser till fastighetsägare?

Fastighetsägare är en högst attraktiv målgrupp för företag och organisationer som söker att nå en bred och inflytelserik publik. Här är några starka skäl till varför fastighetsägare utgör en viktig målgrupp att bearbeta:

1. Stabilitet och Långsiktighet: Fastighetsägare är kända för sin stabilitet och långsiktiga engagemang. De investerar i fastigheter med tanke på framtiden, vilket gör dem till en målgrupp som är benägen att bygga långvariga relationer med företag och varumärken.

2. Mångsidig Egendom: Fastighetsägare äger en mångfald av fastighetstyper, inklusive bostäder, kommersiella fastigheter och mark. Detta öppnar möjligheter för olika typer av produkter och tjänster som kan intressera dem.

3. Ekonomisk Kapacitet: Många fastighetsägare har en stark ekonomisk kapacitet. De är ofta villiga att investera i kvalitetsprodukter och tjänster som förbättrar deras fastigheter och livsstil.

4. Påverkan i Samhället: Fastighetsägare har ofta en betydande påverkan i sina samhällen. De är aktiva i samhällsfrågor, företagande och politik, vilket gör dem till en målgrupp med påverkningskraft.

5. Bostad och Arbetsplats: Fastighetsägare har ofta både bostäder och arbetsplatser i sina portföljer. Detta innebär att de är intresserade av produkter och tjänster som förbättrar både deras hemmiljö och arbetsmiljö.

6. Långsiktiga Investeringar: Fastighetsägande är en långsiktig investering, och det betyder att fastighetsägare ofta är intresserade av produkter och tjänster som förbättrar och underhåller deras fastigheter över tid.

7. Möjlighet att Nå En Stor Publik: Fastighetsägare utgör en bred målgrupp som inkluderar individer, familjer och företag. Det ger möjligheter att nå en stor och varierad publik.

För att nå fastighetsägare effektivt är det avgörande att använda högkvalitativa adresser till fastighetsägare. Genom att köpa adresser till fastighetsägare från RegisterData kan du säkerställa att ditt budskap når rätt personer på rätt plats och tidpunkt.

Kontakta oss idag genom formuläret på denna sida för att göra en kostnadsfri förfrågan om att köpa adresser till fastighetsägare. Vi är här för att hjälpa dig att maximera din marknadsföringspotential och nå dina målgrupper på ett effektivt sätt.

Andra register som kanske kan vara intressanta

Det finns ett antal andra register som ibland kan vara relevant för de som beställer adresser till fastighetsägare. Här kommer några exempel på sådana register.

 • Länk
 • Länk
 • Länk
 • Länk
 

Hur skapar man en lyckad reklamkampanj mot fastighetsägare?

Att skapa en framgångsrik reklamkampanj riktad mot fastighetsägare kräver en genomtänkt strategi och fokus på att leverera budskapet på ett sätt som verkligen engagerar denna unika målgrupp. Här är några viktiga aspekter att tänka på:

 1. Målgruppsanalys: Förstå din målgrupp noggrant. Fastighetsägare är en diversifierad grupp, så identifiera deras behov, preferenser och köpbeteenden för att skräddarsy din kampanj.
 2. Segmentering: Dela upp din målgrupp i olika segment beroende på faktorer som fastighetstyp, geografisk plats och tidigare köpbeteende. Detta gör det möjligt att anpassa budskapet för varje segment.
 3. Kreativt Budskap: Skapa ett budskap som talar direkt till fastighetsägares behov och önskemål. Framhäv hur din produkt eller tjänst kan förbättra deras fastigheter eller verksamhet.
 4. Hög Kvalitet på Adresser: För att säkerställa att ditt budskap når rätt målgrupp är det avgörande att använda högkvalitativa adresser till fastighetsägare. Genom att köpa adresser från RegisterData garanterar du att din reklam når rätt personer.
 5. Mervärde: Framhåll de fördelar och mervärden som din produkt eller tjänst erbjuder fastighetsägare. Det kan vara kostnadsbesparingar, effektivitet eller förbättrad fastighetsvärde.
 6. Tydlig Call-to-Action (CTA): Var tydlig med vad du vill att fastighetsägarna ska göra efter att de har sett din reklam. En tydlig CTA ökar chansen att de tar nästa steg.
 7. Mätning och Anpassning: Implementera mätverktyg för att följa kampanjens framgång. Baserat på resultaten, var redo att justera din strategi för att förbättra resultatet.

Fastighetsägare utgör en unik målgrupp med ett varierat spektrum av behov. De är ansvariga för att underhålla fastigheter som kan vara bostäder, kommersiella fastigheter eller mark. Därför är det viktigt att anpassa din kampanj för att tilltala deras specifika krav.

När du överväger att köpa adresser till fastighetsägare, tänk på RegisterData som din pålitliga partner. Med över 20 års erfarenhet av adressförsäljning är vi en av Sveriges ledande leverantörer av högkvalitativa adresser till fastighetsägare. Kontakta oss genom formuläret på denna sida för att göra en kostnadsfri förfrågan och låt oss hjälpa dig att nå dina marknadsföringsmål.

Adresser till fastighetsägare
Andra leverantörer av adressregister

Här finns fler leverantörer av adressregister när det är dags att köpa adresser.

Adresser till fastighetsägare går att beställa för hela Sverige

Adresser till fastighetsägare går att beställa i följande områden: Ale, Alingsås, Alvesta, Aneby, Arboga, Arjeplog, Arvidsjaur, Arvika, Askersund, Avesta, Bengtsfors, Berg, Bjurholm, Bjuv, Boden, Bollebygd, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Botkyrka, Boxholm, Bromölla, Bräcke, Burlöv, Båstad, Dals-Ed, Danderyd, Degerfors, Dorotea, Eda, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Essunga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Forshaga, Färgelanda, Gagnef, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gotland, Grums, Grästorp, Gullspång, Gällivare, Gävle, Göteborg, Götene, Habo, Hagfors, Hallsberg, Hallstahammar, Halmstad, Hammarö, Haninge, Haparanda, Heby, Hedemora, Helsingborg, Herrljunga, Hjo, Hofors, Huddinge, Hudiksvall, Hultsfred, Hylte, Håbo, Hällefors, Härjedalen, Härnösand, Härryda, Hässleholm, Höganäs, Högsby, Hörby, Höör, Jokkmokk, Järfälla, Jönköping, Kalix, Kalmar, Karlsborg, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kil, Kinda, Kiruna, Klippan, Knivsta, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Krokom, Kumla, Kungsbacka, Kungsör, Kungälv, Kävlinge, Köping, Laholm, Landskrona, Laxå, Lekeberg, Leksand, Lerum, Lessebo, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljungby, Ljusdal, Ljusnarsberg, Lomma, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Lysekil, Malmö, Malung-Sälen, Malå, Mariestad, Mark, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mullsjö, Munkedal, Munkfors, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Nacka, Nora, Norberg, Nordanstig, Nordmaling, Norrköping, Norrtälje, Norsjö, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Ockelbo, Olofström, Orsa, Orust, Osby, Oskarshamn, Ovanåker, Oxelösund, Pajala, Partille, Perstorp, Piteå, Ragunda, Robertsfors, Ronneby, Rättvik, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skellefteå, Skinnskatteberg, Skurup, Skövde, Smedjebacken, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Sorsele, Sotenäs, Staffanstorp, Stenungsund, Stockholm, Storfors, Storuman, Strängnäs, Strömstad, Strömsund, Sundbyberg, Sundsvall, Sunne, Surahammar, Svalöv, Svedala, Svenljunga, Säffle, Säter, Sävsjö, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tierp, Timrå, Tingsryd, Tjörn, Tomelilla, Torsby, Torsås, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tyresö, Täby, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Uppvidinge, Vadstena, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vansbro, Vara, Varberg, Vaxholm, Vellinge, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Vindeln, Vingåker, Vårgårda, Vänersborg, Vännäs, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ydre, Ystad, Åmål, Ånge, Åre, Årjäng, Åsele, Åstorp, Åtvidaberg, Älmhult, Älvdalen, Älvkarleby, Älvsbyn, Ängelholm, Öckerö, Ödeshög, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östersund, Österåker, Östhammar, Östra Göinge, Överkalix, Övertorneå, Blekinge län, Dalarnas län, Gotlands län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Norrbottens län, Skåne län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Värmlands län, Västerbottens län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län, Östergötlands län, Norrland, Småland, Mälardalen och Sverige.