Hoppa till innehåll

Adresser till företag

Beställ register över företag

Välkommen till RegisterData – din pålitliga partner för att köpa adresser till företag i Sverige. Vi förstår att en framgångsrik marknadsföringskampanj börjar med att nå rätt målgrupp. Därför erbjuder vi högkvalitativa adresslistor som hjälper dig att göra just det. Låt oss guida dig genom fördelarna med att beställa adresser från oss och vad du kan förvänta dig när du väljer RegisterData som din adressleverantör.

Varför välja oss för dina adresser till företag?

Aktuella och verifierade adresser: Vi vet att tid är pengar, och våra adresslistor är noga uppdaterade och verifierade. Så oavsett om du planerar en marknadsföringskampanj eller söker nya affärsmöjligheter kan du vara säker på att din information är aktuell och korrekt.

Snabba leveranser: Vi förstår brådskan i ditt företags behov. Därför strävar vi efter att leverera dina adresser till företag så snabbt som möjligt. Så snart du har beställt kan du påbörja din kampanj och nå ut till dina potentiella kunder.

Konkurrenskraftiga priser: Vi tror på att erbjuda prisvärda lösningar. Våra priser är konkurrenskraftiga utan att kompromissa med kvaliteten på våra adresser. Vi vill att du ska få maximal ROI på din investering.

Personlig service: Varje företag är unikt, och därför erbjuder vi personlig service för att matcha dina behov. Vi finns här för att hjälpa dig hitta de bästa adresserna som passar din kampanj eller verksamhet.

När du beställer adresser till företag från oss, kan du förvänta dig:

 • Aktuell och noggrant utvald information: Våra adresslistor är skräddarsydda för att matcha dina exakta behov och säkerställa att du når din målgrupp effektivt.
 • Snabb leverans: Vi förstår vikten av att få tillgång till adresser i tid. Vi strävar efter att leverera inom kortast möjliga tid.
 • Hög kvalitet: Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Våra adresser är noggrant granskade och uppdaterade för att säkerställa att de är relevanta och korrekta.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder prisvärda lösningar som passar din budget och ger dig utmärkt valuta för pengarna.

Så om du vill nå företag i Sverige och skapa en framgångsrik marknadsföringskampanj eller affärsrelationer, tveka inte att kontakta oss. Använd formuläret på denna sida för att skicka din förfrågan eller ring oss direkt under kontorstid på telefonnummer 070 – 598 12 22. Vi ser fram emot att hjälpa dig nå dina mål genom att erbjuda högkvalitativa, uppdaterade adresser, snabba leveranser, låga priser och personlig service. Välkommen till RegisterData – din partner för framgångsrik marknadsföring!

Vi levererar adresser till företag i ett format som passar er

Leveransen av adresser till företag sker vanligast i en Excelfil som är färdig för tryck med informationen strukturerat på rätt sätt. En standardleverans innehåller information om:

 • Organisationsnummer
 • Företagsnamn
 • Namn på VD
 • Telefonnummer
 • Postadress
 • Postnummer
 • Postort
 • Omsättning
 • Antal anställda
 • SNI-kod
 • Bransch
 • Bolagsform
 • e-postadresser (tillval)
 

Vill man ha leveransen i något annat format så som till exempel en textfil eller liknande så talar ni bara om vilket format ni vill ha adressregistret i så löser vi det.

Färdiga adressetiketter till företagen

I de fall beställer adresser till företag och själv vill adressera sina utskick så går det bra att beställa till färdiga adressetiketter med namn och adress på. Klisterlapparna är då färdigtryckta och är bara att klistra på era utskick. Ibland kan det vara bra att samtidigt beställa ut dubbla uppsättningar färdiga adresslappar om ni planerar fler än ett utskick den närmaste tiden.

Kontakta oss angående adresser till företag

Använd formuläret komma i kontakt med oss om adresser till företag. På kontorstid går det också bra att kontakta oss på telefon 070–598 12 22 eller skicka ett mail med er förfrågan till info@registerdata.nu

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Alternativa register som vi erbjuder

På följande sidor finns andra register som kan kompletteras med adresser till företag.

Vad kan vara viktigt att tänka på när man ska köpa adresser till företag?

Företag utgör en målgrupp som har en central roll inom näringslivet. Med övergångsord som styr vårt resonemang kan vi förstå varför adresser till företag är av sådan betydelse och varför du bör överväga att köpa adresser till företag. Här är några viktiga anledningar till varför företag är en attraktiv målgrupp att bearbeta:

1. Affärsmöjligheter: Genom att nå företag skapar du möjligheter för samarbete, försäljning och affärstillväxt. Adresser till företag ger dig en inkörsport till en bred målgrupp av potentiella kunder och partners.

2. Storleksvariation: Företagsvärlden är mångfacetterad, med allt från små startups till stora företagsjättar. Adresser till företag ger dig möjlighet att anpassa din marknadsföring och affärsstrategi till olika typer av företag.

3. Nischad marknadsföring: Med kvalitativa adresser till företag kan du rikta din marknadsföring mot specifika branscher, regioner eller företag som passar din produkt eller tjänst bäst.

4. Långsiktiga relationer: Företag prioriterar ofta långvariga och pålitliga affärsrelationer. Genom att köpa adresser till företag kan du etablera och vårda dessa relationer över tid.

5. Tillväxtpotential: Företag strävar efter att växa och utvecklas. Om du erbjuder produkter eller tjänster som stödjer deras tillväxt, kan du vara en värdefull partner.

För att dra nytta av företag som din målgrupp, tveka inte att använda formuläret på denna sida för att göra en kostnadsfri förfrågan om att köpa adresser till företag. Genom att nå ut till företag på ett strategiskt sätt kan du öppna dörrar till spännande affärsmöjligheter och långsiktiga relationer.

Andra register som kanske kan vara intressanta

Det finns ett antal andra register som ibland kan vara relevant för de som beställer adresser till företag. Här kommer några exempel på sådana register.

Hur skapar man en lyckad reklamkampanj mot företag?

Att skapa en framgångsrik reklamkampanj riktad mot företag kräver en strategisk och målinriktad approach. Här är några viktiga faktorer att tänka på när du marknadsför dig mot företag, och varför adresser till företag av hög kvalitet är avgörande för att budskapet ska nå fram:

1. Förstå din målgrupp: Innan du startar din kampanj är det viktigt att du har en djup förståelse för dina företagskunder. Vad är deras behov, utmaningar och mål? Använd övergångsord för att förklara varför denna förståelse är grundläggande.

2. Anpassa ditt budskap: Företag har ofta specifika krav och intressen. Anpassa ditt budskap och din marknadsföringsstrategi för att möta dessa behov. Här kan köpa adresser till företag vara avgörande för att rikta din kampanj till rätt målgrupp.

3. Hög kvalitet på adresser: Adresser till företag bör vara aktuella, korrekta och välsegmenterade för att nå önskat resultat. Om du inte har tillgång till högkvalitativa adresser riskerar du att slösa tid och resurser på att nå fel företag.

4. Tydlig proposition: Formulera din erbjudande och värdeproposition på ett klart och övertygande sätt. Använd övergångsord för att göra ditt budskap mer engagerande och lättförståeligt.

5. Multi-kanalstrategi: Företag konsumerar information från olika källor och kanaler. Integrera flera marknadsföringskanaler, som e-post, sociala medier och direktreklam, för att öka synligheten och effektiviteten i din kampanj.

6. Bygg långsiktiga relationer: Företag prioriterar ofta långvariga affärsrelationer. Fokusera på att bygga förtroende och lojalitet genom att leverera värde och kvalitet.

Genom att köpa adresser till företag får du möjlighet att nå rätt målgrupp och öka chanserna till framgång i din reklamkampanj. Kom ihåg att använda övergångsord för att göra din text engagerande och tydlig. Med en noggrant planerad kampanj och högkvalitativa adresser har du bästa förutsättningar att nå företag på ett effektivt sätt.

Adresser till företag
Andra leverantörer av adressregister

Här finns fler leverantörer av adressregister när det är dags att köpa adresser.

Adresser till företag kan man köpa för alla områden i Sverige

Adresser till företag går att köpa i följande områden: Ale, Alingsås, Alvesta, Aneby, Arboga, Arjeplog, Arvidsjaur, Arvika, Askersund, Avesta, Bengtsfors, Berg, Bjurholm, Bjuv, Boden, Bollebygd, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Botkyrka, Boxholm, Bromölla, Bräcke, Burlöv, Båstad, Dals-Ed, Danderyd, Degerfors, Dorotea, Eda, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Essunga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Forshaga, Färgelanda, Gagnef, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gotland, Grums, Grästorp, Gullspång, Gällivare, Gävle, Göteborg, Götene, Habo, Hagfors, Hallsberg, Hallstahammar, Halmstad, Hammarö, Haninge, Haparanda, Heby, Hedemora, Helsingborg, Herrljunga, Hjo, Hofors, Huddinge, Hudiksvall, Hultsfred, Hylte, Håbo, Hällefors, Härjedalen, Härnösand, Härryda, Hässleholm, Höganäs, Högsby, Hörby, Höör, Jokkmokk, Järfälla, Jönköping, Kalix, Kalmar, Karlsborg, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kil, Kinda, Kiruna, Klippan, Knivsta, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Krokom, Kumla, Kungsbacka, Kungsör, Kungälv, Kävlinge, Köping, Laholm, Landskrona, Laxå, Lekeberg, Leksand, Lerum, Lessebo, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljungby, Ljusdal, Ljusnarsberg, Lomma, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Lysekil, Malmö, Malung-Sälen, Malå, Mariestad, Mark, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mullsjö, Munkedal, Munkfors, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Nacka, Nora, Norberg, Nordanstig, Nordmaling, Norrköping, Norrtälje, Norsjö, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Ockelbo, Olofström, Orsa, Orust, Osby, Oskarshamn, Ovanåker, Oxelösund, Pajala, Partille, Perstorp, Piteå, Ragunda, Robertsfors, Ronneby, Rättvik, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skellefteå, Skinnskatteberg, Skurup, Skövde, Smedjebacken, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Sorsele, Sotenäs, Staffanstorp, Stenungsund, Stockholm, Storfors, Storuman, Strängnäs, Strömstad, Strömsund, Sundbyberg, Sundsvall, Sunne, Surahammar, Svalöv, Svedala, Svenljunga, Säffle, Säter, Sävsjö, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tierp, Timrå, Tingsryd, Tjörn, Tomelilla, Torsby, Torsås, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tyresö, Täby, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Uppvidinge, Vadstena, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vansbro, Vara, Varberg, Vaxholm, Vellinge, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Vindeln, Vingåker, Vårgårda, Vänersborg, Vännäs, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ydre, Ystad, Åmål, Ånge, Åre, Årjäng, Åsele, Åstorp, Åtvidaberg, Älmhult, Älvdalen, Älvkarleby, Älvsbyn, Ängelholm, Öckerö, Ödeshög, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östersund, Österåker, Östhammar, Östra Göinge, Överkalix, Övertorneå, Blekinge län, Dalarnas län, Gotlands län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Norrbottens län, Skåne län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Värmlands län, Västerbottens län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län, Östergötlands län, Norrland, Småland, Mälardalen och Sverige.