Hoppa till innehåll

Adresser till fritidshusägare

Beställ register över fritidshusägare

Välkommen till RegisterData – din pålitliga partner för att köpa adresser till fritidshusägare i Sverige. Vi är stolta över att vara en av Sveriges ledande leverantörer av adresser till fritidshusägare, med en imponerande erfarenhet av över två decennier inom adressförsäljning. Hos oss finner du högkvalitativa adresslistor som ger dig en direktväg till din målgrupp – fritidshusägarna. Låt oss guida dig genom fördelarna med att köpa adresser från oss och vad du kan förvänta dig när du beställer adresser till fritidshusägare.

Varför välja RegisterData för dina adresser till fritidshusägare?

Uppdaterade och verifierade adresser: Vi förstår att aktuell och korrekt information är nyckeln till en framgångsrik marknadsföring. Våra adresslistor är regelbundet uppdaterade och noggrant verifierade, vilket garanterar att du når rätt målgrupp varje gång.

Snabba leveranser: Vi vet att tiden är värdefull. Därför erbjuder vi snabba leveranser så att du kan påbörja din marknadsföring eller kampanj utan onödig fördröjning. Vår prioritet är att ge dig Adresser till fritidshusägare när du behöver dem som mest.

Låga priser: Vi tror på att erbjuda högkvalitativa adresslistor till konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du valuta för pengarna och kan maximera din ROI.

Personlig service: Vi värdesätter våra kunder och deras unika behov. Vår personliga service innebär att vi finns här för att hjälpa dig att hitta de bästa Adresser till fritidshusägare som passar din specifika kampanj eller verksamhet.

Lång erfarenhet: Med över 20 års erfarenhet inom adressförsäljning har vi en djup förståelse för marknaden och dess utmaningar. Du kan lita på vår kompetens och kunskap.

När du beställer Adresser till fritidshusägare från oss kan du förvänta dig:

 • Aktuell och noggrant utvald information: Våra adresslistor är noga utvalda för att passa dina behov och säkerställa att du når rätt målgrupp.
 • Snabb leverans: Vi förstår vikten av snabb åtkomst till adresser. Därför strävar vi efter att leverera inom kortast möjliga tid.
 • Hög kvalitet: Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Våra adresser är noggrant granskade och uppdaterade för att säkerställa att de är relevanta och korrekta.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder prisvärda lösningar som passar din budget och ger dig utmärkt valuta för pengarna.
 

Så, om du vill nå fritidshusägare och skapa en framgångsrik marknadsföringskampanj, tveka inte att kontakta oss. Använd formuläret längre ner på sidan för att skicka din förfrågan, eller ring oss direkt under kontorstid på telefonnummer 070 – 598 12 22. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål genom att erbjuda högkvalitativa och aktuella adresser till fritidshusägare, snabba leveranser och en prisvärd lösning som passar just dig.
Välkommen till RegisterData – din partner för framgångsrik marknadsföring.

Vi levererar adresser till fritidshusägare i ett format som passar er

Leveransen av adresser till fritidshusägare sker vanligast i en Excelfil som är färdig för tryck med informationen strukturerat på rätt sätt. En standardleverans innehåller information om:

 • Organisationsnummer
 • Företagsnamn
 • Namn på VD
 • Telefonnummer
 • Postadress
 • Postnummer
 • Postort
 • Omsättning
 • Antal anställda
 • SNI-kod
 • Bransch
 • e-postadresser (tillval)
 

Vill man ha leveransen i något annat format så som till exempel en textfil eller liknande så talar ni bara om vilket format ni vill ha adressregistret i så löser vi det.

Färdiga adressetiketter till fritidshusägare

I de fall beställer adresser till fritidshusägare och själv vill adressera sina utskick så går det bra att beställa till färdiga adressetiketter med namn och adress på. Klisterlapparna är då färdigtryckta och är bara att klistra på era utskick. Ibland kan det vara bra att samtidigt beställa ut dubbla uppsättningar färdiga adresslappar om ni planerar fler än ett utskick den närmaste tiden.

Kontakta oss angående adresser till fritidshusägare

Använd formuläret komma i kontakt med oss om adresser till fritidshusägare. På kontorstid går det också bra att kontakta oss på telefon 070–598 12 22 eller skicka ett mail med er förfrågan till info@registerdata.nu

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Alternativa register som vi erbjuder

Vad kan vara viktigt att tänka på när man ska köpa adresser till fritidshusägare?

Fritidshusägare utgör en högst attraktiv målgrupp för företag och organisationer av olika slag. Anledningen till detta är mångfacetterad och sträcker sig från deras önskan om att förbättra sina fritidsboenden till deras ekonomiska förmåga att investera i sin avkoppling och nöje. Här är varför ”adresser till fritidshusägare” är en guldgruva och varför det är fördelaktigt att köpa adresser till fritidshusägare.

Fritidshusägare har en passion för sina fritidsboenden. Dessa individer äger en plats där de spenderar sin fritid, kopplar av och skapar minnen med familj och vänner. De är benägna att investera i att göra sina fritidsboenden ännu mer attraktiva och bekväma.

Fritidshusägare har ekonomisk förmåga. Att äga ett fritidsboende kräver en viss ekonomisk stabilitet. Fritidshusägare har ofta en stabil ekonomi och är villiga att spendera pengar på att förbättra sin fritid.

Varierande behov och intressen: Fritidshusägare har en bred uppsättning behov och intressen, inklusive inredning, trädgårdsskötsel, underhåll, och olika aktiviteter. Detta skapar en mångfacetterad marknad där olika företag kan hitta potentiella kunder.

Upplevelser och gemenskap: Fritidshusägare delar ofta sina fritidsboenden med vänner och familj. Detta skapar en känsla av gemenskap och öppnar upp möjligheter för upplevelser och minnen.

För att dra nytta av denna attraktiva målgrupp kan företag och organisationer köpa adresser till fritidshusägare. Genom att ha tillgång till noggrant utvalda kontaktinformation kan du skapa en målinriktad marknadsföringsstrategi som når ut till fritidshusägare på ett personligt sätt.

För att komma igång kan du använda formuläret på den här sidan för att göra en förfrågan om att köpa adresser till fritidshusägare. Genom att fylla i dina specifika behov och önskemål kan vi erbjuda dig en lista med adresser till fritidshusägare som passar din verksamhet perfekt. Detta kan vara en värdefull resurs för att öka din närvaro på denna lönsamma marknad och skapa långvariga affärsrelationer med fritidshusägare.

Sammanfattningsvis utgör adresser till fritidshusägare en attraktiv målgrupp på grund av deras passion, ekonomiska förmåga och varierande behov. Genom att köpa adresser till fritidshusägare och använda dem strategiskt kan du öka din försäljning och utveckla framgångsrika affärsrelationer med fritidshusägare. Gör din förfrågan idag och börja dra nytta av denna gyllene möjlighet!

Andra register som kanske kan vara intressanta

Det finns ett antal andra register som ibland kan vara relevant för de som beställer adresser till fritidshusägare. Här kommer några exempel på sådana register.

 • Länk
 • Länk
 • Länk
 • Länk
 

Hur skapar man en lyckad reklamkampanj mot fritidshusägare?

Att skapa en framgångsrik reklamkampanj riktad mot fritidshusägare kräver en djup förståelse för deras unika behov och prioriteringar. Här är några viktiga aspekter att tänka på när du marknadsför dig mot fritidshusägare, samt betydelsen av att köpa adresser till fritidshusägare av hög kvalitet för att säkerställa att ditt budskap når fram:

1. Förstå fritidshusägarnas passion: Fritidshusägare älskar sina fritidsboenden och spenderar tid där för avkoppling och rekreation. Ditt budskap bör spegla deras passion för sitt fritidshus och hur dina produkter eller tjänster kan förhöja deras upplevelse.

2. Anpassa erbjudandet: Fritidshusägare har varierande behov beroende på typen av fritidsboende de äger. Se till att ditt erbjudande är anpassat för olika typer av fritidsboenden, oavsett om det är en stuga vid sjön, en stuga i skogen eller en bostad nära havet.

3. Betona kvalitet och pålitlighet: Fritidshusägare strävar efter att hålla sina fritidsboenden i toppskick. Framhäv kvaliteten och pålitligheten i dina produkter eller tjänster och hur de kan bidra till att bevara och förbättra fritidsboendet.

4. Fokusera på bekvämlighet och enkelhet: Fritidshusägare söker ofta lösningar som förenklar deras vistelse och underhåll av fritidsboendet. Visa hur dina erbjudanden kan göra deras liv enklare och bekvämare.

5. Samhörighet och upplevelser: Fritidshusägare delar ofta sina fritidsboenden med familj och vänner. Marknadsför dina produkter eller tjänster som något som kan förbättra deras gemenskap och skapa minnesvärda upplevelser.

Vikten av att köpa adresser till fritidshusägare av hög kvalitet kan inte underskattas. Dessa adresser är grundläggande för att nå din målgrupp och ditt budskap måste levereras till rätt mottagare. Med högkvalitativa adresser till fritidshusägare kan du säkerställa att din reklamkampanj når ut till potentiella kunder som verkligen är intresserade av dina erbjudanden.

När du planerar din reklamkampanj mot fritidshusägare är det viktigt att skapa ett budskap som talar till deras passion och behov. Anpassa din marknadsföring för att vara relevant för olika typer av fritidsboenden och framhäv kvaliteten och pålitligheten i ditt företags erbjudanden. Kom ihåg att fritidshusägare värdesätter bekvämlighet och gemenskap, så se till att ditt budskap reflekterar dessa värden. Genom att använda högkvalitativa adresser till fritidshusägare kan du maximera effektiviteten i din reklamkampanj och skapa långvariga relationer med denna unika målgrupp.

Adresser till fritidshusägare
Andra leverantörer av adressregister

Här finns fler leverantörer av adressregister när det är dags att köpa adresser.

Adresser till fritidshusägare går att beställa för alla områden i Sverige

Adresser till fritidshusägare går att beställa i följande områden: Ale, Alingsås, Alvesta, Aneby, Arboga, Arjeplog, Arvidsjaur, Arvika, Askersund, Avesta, Bengtsfors, Berg, Bjurholm, Bjuv, Boden, Bollebygd, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Botkyrka, Boxholm, Bromölla, Bräcke, Burlöv, Båstad, Dals-Ed, Danderyd, Degerfors, Dorotea, Eda, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Essunga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Forshaga, Färgelanda, Gagnef, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gotland, Grums, Grästorp, Gullspång, Gällivare, Gävle, Göteborg, Götene, Habo, Hagfors, Hallsberg, Hallstahammar, Halmstad, Hammarö, Haninge, Haparanda, Heby, Hedemora, Helsingborg, Herrljunga, Hjo, Hofors, Huddinge, Hudiksvall, Hultsfred, Hylte, Håbo, Hällefors, Härjedalen, Härnösand, Härryda, Hässleholm, Höganäs, Högsby, Hörby, Höör, Jokkmokk, Järfälla, Jönköping, Kalix, Kalmar, Karlsborg, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kil, Kinda, Kiruna, Klippan, Knivsta, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Krokom, Kumla, Kungsbacka, Kungsör, Kungälv, Kävlinge, Köping, Laholm, Landskrona, Laxå, Lekeberg, Leksand, Lerum, Lessebo, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljungby, Ljusdal, Ljusnarsberg, Lomma, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Lysekil, Malmö, Malung-Sälen, Malå, Mariestad, Mark, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mullsjö, Munkedal, Munkfors, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Nacka, Nora, Norberg, Nordanstig, Nordmaling, Norrköping, Norrtälje, Norsjö, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Ockelbo, Olofström, Orsa, Orust, Osby, Oskarshamn, Ovanåker, Oxelösund, Pajala, Partille, Perstorp, Piteå, Ragunda, Robertsfors, Ronneby, Rättvik, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skellefteå, Skinnskatteberg, Skurup, Skövde, Smedjebacken, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Sorsele, Sotenäs, Staffanstorp, Stenungsund, Stockholm, Storfors, Storuman, Strängnäs, Strömstad, Strömsund, Sundbyberg, Sundsvall, Sunne, Surahammar, Svalöv, Svedala, Svenljunga, Säffle, Säter, Sävsjö, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tierp, Timrå, Tingsryd, Tjörn, Tomelilla, Torsby, Torsås, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tyresö, Täby, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Uppvidinge, Vadstena, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vansbro, Vara, Varberg, Vaxholm, Vellinge, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Vindeln, Vingåker, Vårgårda, Vänersborg, Vännäs, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ydre, Ystad, Åmål, Ånge, Åre, Årjäng, Åsele, Åstorp, Åtvidaberg, Älmhult, Älvdalen, Älvkarleby, Älvsbyn, Ängelholm, Öckerö, Ödeshög, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östersund, Österåker, Östhammar, Östra Göinge, Överkalix, Övertorneå, Blekinge län, Dalarnas län, Gotlands län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Norrbottens län, Skåne län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Värmlands län, Västerbottens län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län, Östergötlands län, Norrland, Småland, Mälardalen och Sverige.