Hoppa till innehåll

Befolkningsregistret

Beställ adresser till privatpersoner

Köpa adresser från Befolkningsregistret

Upptäck kraften i precision och effektivitet med våra uppdaterade adresser direkt från folkbokföringsregistret. Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ tjänst som ger dig tillgång till aktuell och korrekt kontaktinformation för din målgrupp.

Fördelar med våra adresser från folkbokföringsregistret:

 1. Aktualitet och Tillförlitlighet:
  Våra adresser hämtas direkt från folkbokföringsregistret och uppdateras regelbundet. Du kan vara säker på att du når ut till din målgrupp med den mest aktuella och tillförlitliga kontaktinformationen.
 2. Snabba Leveranser:
  Vi förstår vikten av snabba och effektiva leveranser. Med vår snabba leveransprocess kan du få tillgång till adresserna när du behöver dem, vilket gör det möjligt för dig att påskynda dina marknadsföringskampanjer och nå dina affärsmål snabbare.
 3. Låga Priser:
  Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Med våra prisvärda paket får du en kostnadseffektiv lösning för din marknadsföringsstrategi.
 4. Mer än 20 Års Erfarenhet:
  Med över 20 års erfarenhet av att tillhandahålla adresser från folkbokföringsregistret kan du lita på vår expertis. Vi har arbetat med kunder från olika branscher och levererat pålitliga tjänster för att möta deras unika behov.

Varför välja oss:

 • Kvalitet och Tillförlitlighet: Vi sätter kvalitet och tillförlitlighet i första hand för att säkerställa att du får optimala resultat från dina marknadsföringsinsatser.
 • Kundorienterad Service: Vår dedikerade kundtjänst står redo att assistera dig och svara på dina frågor för en smidig och positiv upplevelse.
 • Affärspartnerskap: När du väljer våra adresser får du inte bara tillgång till data; du får en pålitlig partner som hjälper dig att maximera din marknadsföringspotential.

Utforska våra adresslösningar och ta steget mot en mer effektiv och målinriktad marknadsföring. Med oss får du inte bara adresser, utan också en pålitlig partner för din framgångsrika marknadsföringsresa.

Kontakta oss angående adresser från befolkningsregistret

Använd formuläret komma i kontakt med oss om befolkningsregistret. På kontorstid går det samtidigt bra att kontakta oss på telefon 070–598 12 22 eller skicka ett mail med er förfrågan till info@registerdata.nu

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Vi levererar adresser från befolkningsregistret i ett format som passar er

Leveransen av adresser till skogsägare sker vanligast i en Excelfil som är färdig för tryck med informationen strukturerat på rätt sätt. Er standardleverans innehåller generellt sett information om:

 • Förnamn
 • Efternamn
 • Postadress
 • Postnummer
 • Postort
 
Telefonnummer går att beställa till som tillval.
 

Vill man ha leveransen i något annat format så som till exempel en textfil istället eller liknande så talar ni bara om vilket format ni vill ha adressregistret i så löser vi det.

Färdiga adressetiketter

I de fall man beställer adresser från befolkningsregistret och dessutom själva vill adressera sina utskick så går det bra att beställa till färdiga adressetiketter med namn och adress på. Klisterlapparna är då färdigtryckta och är bara att klistra på era utskick. Slutligen kan det Ibland vara bra att samtidigt beställa ut dubbla uppsättningar färdiga adresslappar om ni planerar fler än ett utskick den närmaste tiden.

Befolkningsregistret

Vad är fördelen med att beställa adresser från befolkningsregistret när man ska använda adresserna för reklamutskick?

Att beställa adresser från befolkningsregistret för reklamutskick kan ha vissa fördelar, men det är viktigt att göra detta på ett ansvarsfullt sätt med respekt för dataskyddslagar och etiska överväganden. Här är några möjliga fördelar:

 • Målgruppsprecision:
  Befolkningsregistret innehåller demografisk information som kan hjälpa dig att skapa mer precisa och riktade reklamkampanjer. Genom att använda korrekt adressinformation kan du nå en specifik målgrupp baserat på faktorer som ålder, kön, bostadsplats och andra demografiska variabler.
 • Segmentering och Riktad Marknadsföring:
  Genom att använda informationen från befolkningsregistret kan du skapa segmenterade kampanjer och skicka reklam till personer som sannolikt är intresserade av dina produkter eller tjänster. Detta kan öka effektiviteten och minska slöseri med resurser.
 • Uppdaterad Information:
  Befolkningsregistret brukar vara uppdaterat regelbundet, vilket kan hjälpa till att säkerställa att du har aktuell kontaktinformation för mottagarna. Det kan minska risken för att skicka reklam till felaktiga eller föråldrade adresser.
 • Effektiv Marknadsföring:
  Genom att använda befolkningsregistret kan du optimera din marknadsföringsstrategi och göra den mer effektiv. Att rikta sig till en specifik och intresserad målgrupp kan öka chanserna att få positiv respons på dina reklamutskick.
 • Skapa Relationer:
  Om du använder adresser från befolkningsregistret ansvarsfullt kan det hjälpa dig att etablera och stärka relationer med potentiella kunder. Riktade och relevanta reklamutskick kan skapa ett positivt intryck av ditt företag.

Det är dock viktigt att notera att användningen av personuppgifter från befolkningsregistret måste vara i överensstämmelse med lagar och regler för dataskydd och integritet. Att inte respektera dessa regler kan leda till juridiska konsekvenser och skada företagets rykte. 

Andra register som kanske kan vara intressanta

Det finns ett antal andra register som ibland kan vara relevant för de som beställer adresser från befolkningsregistret. Här kommer några exempel på register.

Hur fungerar befolkningsregistret i Sverige?

I Sverige hanteras befolkningsregistret av Skatteverket, som är den svenska skattemyndigheten. Befolkningsregistret i Sverige innehåller grundläggande information om alla som är folkbokförda i landet. Folkbokföringen är den officiella registreringen av var och en individs bostadsort.

Här är några viktiga aspekter av befolkningsregistret i Sverige:

 • Folkbokföring: Varje individ som är bosatt i Sverige måste vara folkbokförd. Detta innebär att personen är registrerad med en specifik bostadsadress i befolkningsregistret. Folkbokföringsadressen används för olika ändamål, inklusive administration av offentliga tjänster och rättigheter.
 • Uppdateringar och Ändringar: Individer måste anmäla förändringar i sin folkbokföringsadress till Skatteverket när de byter bostad. Detta inkluderar även förändringar i civilståndet, namnändringar och andra relevanta uppgifter.
 • Grundläggande Demografisk Information: Befolkningsregistret innehåller grundläggande demografisk information om varje individ, såsom namn, personnummer, födelsedatum, kön och medborgarskap.
 • Användning i Offentliga Tjänster: Informationen i befolkningsregistret används för att administrera olika offentliga tjänster, inklusive skattesystemet, hälso- och sjukvård, utbildning och sociala förmåner.
 • Personnummer: Personnummer är en unik identifierare som tilldelas varje individ vid födelsen eller vid registrering som bosatt i Sverige. Personnumret används brett i olika sammanhang och är en viktig del av befolkningsregistret.
 

Det svenska befolkningsregistret hanteras med fokus på integritet och säkerhet för att skydda individernas personliga information. Folkbokföringsuppgifterna kan endast användas för officiella ändamål, och det finns lagar och regler som reglerar användningen av denna information för att säkerställa att integriteten hos medborgarna respekteras.

Andra källor till adresser som kan vara användbara

På följande sidor finns andra register som kan kompletteras med adresser från befolkningsregistret.