Hoppa till innehåll

Bostadsrättsföreningar i Sverige

Beställ adresser till bostadsrättsföreningar i Sverige

Det finns idag ca 42 000 registrerade bostadsrättsföreningar i Sverige men endast ca 30 200 av föreningarna är aktiva bostadsrättsföreningar. Det innebär att omkring 12 000 av alla registrerade bostadsrättsföreningar inte har någon som helst verksamhet.

Vi levererar de aktiva bostadsrättsföreningarna som har en aktiv styrelse, bostadsrättsinnehavare och fastigheter.

Adresserna till bostadsrättsföreningar går att köpa för hela Sverige, valfria län eller kommuner samt på utvalda postnummer, helt utifrån ert behov av urval. Kontakta oss genom formuläret på denna sida eller ring oss under kontorstid på telefonnummer 070 – 598 12 22. 

Kontakta oss angående bostadsrättsföreningar i Sverige

Använd formuläret komma i kontakt med oss om bostadsrättsföreningar i Sverige. På kontorstid går det samtidigt bra att kontakta oss på telefon 070–598 12 22 eller skicka ett mail med er förfrågan till info@registerdata.nu

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Vi levererar adresser till bostadsrättsföreningar i Sverige i ett format som passar er

Leveransen av adresser till Bostadsrättsföreningar sker vanligast i en Excelfil som är färdig för tryck med informationen strukturerat på rätt sätt. Er standardleverans innehåller generellt sett information om:

 • Organisationsnummer
 • Registreringsdatum
 • Föreningens namn
 • Tillhörighet (Riksbyggen/HSB)
 • Fastighetens län
 • Fastighetens säte
 • Fastighetens postnummer
 • Fastighetens postort
 • Fastighetens stadsdel
 • Antal lägenheter (Ca)
 • Styrelsemedlemmar – Personnamn
 • Styrelsemedlemmar – Telefon
 • Styrelsemedlemmar – Funktion
 • Styrelsemedlemmar – C/O Adress
 • Styrelsemedlemmar – Gatuadress
 • Styrelsemedlemmar – Postnr
 • Styrelsemedlemmar – Ort
 • Styrelsemedlemmar – Land
 

Som extra tillval kan man komplettera registret över bostadsrättsföreningar med information om:

 • Bostadsrättsföreningens byggår
 • E-postadresser till styrelsen
 • Har skyddsrum

 

Vill man ha leveransen i något annat format på sitt register över bostadsrättsföreningarna så som till exempel en textfil istället eller liknande så talar ni bara om vilket format ni vill ha adressregistret i så löser vi det.

Färdiga adressetiketter till bostadsrättsföreningarna

I de fall man beställer adresser till bostadsrättsföreningar och dessutom själva vill adressera sina utskick så går det bra att beställa till färdiga adressetiketter med namn och adress på. Klisterlapparna är då färdigtryckta och är bara att klistra på era utskick. Slutligen kan det Ibland vara bra att samtidigt beställa ut dubbla uppsättningar färdiga adresslappar om ni planerar fler än ett utskick den närmaste tiden.

Bostadsrättsföreningar i Sverige

Vad kan vara viktigt att tänka på när man ska köpa adresser till bostadsrättsföreningar i Sverige?

 • Att köpa adresser till bostadsrättsföreningar är en strategisk insats som kräver precision och förståelse för de unika behoven inom fastighetssektorn. Här är några viktiga överväganden och varför du bör överväga att köpa adresser från oss på Registerdata:

 

 • Aktualitet och Riktighet:
  För att maximera effektiviteten i din marknadsföring till bostadsrättsföreningar är det avgörande att adresslistan är aktuell och korrekt. Hos Registerdata sätter vi noggrannhet och riktighet i första hand. Våra adresser uppdateras regelbundet för att säkerställa att du når ut till rätt målgrupp.

 

 • Dataskydd och Efterlevnad:
  Säkerheten för dina data och efterlevnad av dataskyddslagar är kritiskt. Vi på Registerdata följer strikta riktlinjer och lagkrav för att säkerställa att din information hanteras med högsta sekretess och integritet. Du kan känna dig trygg med att dina uppgifter är i säkra händer.

 

 • Målgruppsanpassning:
  Varje bostadsrättsförening är unik, och därför är målgruppsanpassning avgörande. Våra adresser är segmenterade för att möta dina specifika behov. Vi hjälper dig att nå fram till de föreningar som bäst matchar ditt erbjudande.

 

 • Snabba Leveranser:
  Vi förstår att tid är pengar. Med våra snabba leveranser kan du komma igång med din marknadsföring till bostadsrättsföreningar i Sverige utan onödiga dröjsmål. Vi levererar relevanta adresser när du behöver dem som mest.

 

 • Låga Priser:
  Hos Registerdata tror vi på att erbjuda prisvärda lösningar utan att kompromissa med kvaliteten. Våra låga priser gör det möjligt för dig att maximera din marknadsföringsbudget och få optimal avkastning på din investering.

 

 • Erfarenhet du kan Lita På:
  Med över 20 års erfarenhet av att leverera adresser till bostadsrättsföreningar har vi en djup förståelse för den här sektorn. Vi har arbetat med kunder från olika branscher och erbjudit pålitliga adresslösningar för att möta deras unika krav.

 

 • Anpassade Erbjudanden:
  Varje marknadsföringskampanj är unik, och vi på Registerdata är redo att skräddarsy erbjudanden som passar dina specifika mål och målgrupper. Vi ser varje kund som en individ med unika behov och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

När du väljer Registerdata för att köpa adresser till bostadsrättsföreningar får du inte bara adresser – du får en pålitlig partner för din framgång. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans bygga en framgångsrik marknadsföringsstrategi som ger resultat!

Andra register som kanske kan vara intressanta

Det finns ett antal andra register som ibland kan vara relevant för de som beställer adresser till bostadsrättsföreningar i Sverige. Här kommer några exempel på sådana register.

 

Skapa en Lyckad Reklamkampanj mot Bostadsrättsföreningar: En Komplett Guide

Att rikta en reklamkampanj mot bostadsrättsföreningar kräver en djup förståelse för deras specifika behov och utmaningar. Här är en steg-för-steg-guide för att skapa en framgångsrik reklamkampanj:


1. Förstå Målgruppen:

Analysera och förstå bostadsrättsföreningarnas behov och utmaningar. De hanterar allt från fastighetsunderhåll till administrativa uppgifter. Ju bättre du förstår deras unika situation, desto mer framgångsrik kommer din kampanj att vara.

2. Segmentering av Målgruppen:

Bostadsrättsföreningar kan variera avsevärt i storlek och behov. Segmentera din målgrupp baserat på faktorer som antal bostäder, geografisk plats och specifika utmaningar de kan möta.

3. Fokusera på Underhållsbehov:

Framhäv produkter eller tjänster som kan underlätta fastighetsunderhåll. Det kan inkludera specialiserade underhållstjänster, energieffektiviseringsprodukter eller lösningar för att förlänga fastighetens livslängd.

4. Gröna Initiativ och Laddningsstationer:

Många bostadsrättsföreningar överväger hållbara och gröna initiativ. Erbjud produkter eller tjänster som stöder hållbarhet, till exempel laddningsstationer för elbilar eller energieffektiva lösningar.

5. Effektiv Administration och Mjukvarulösningar:

Erbjud mjukvarulösningar som kan effektivisera administrationen för bostadsrättsföreningarna. Det kan inkludera system för budgetering, kommunikation och dokumenthantering.

6. Säkerhets- och Försäkringstjänster:

Säkerhet är av yttersta vikt. Presentera tjänster eller produkter som kan förbättra säkerheten inom bostadsrättsföreningarna, inklusive försäkringstjänster eller övervakningssystem.

7. Energi- och Elavtalsoptimering:

Energi- och elavtal utgör betydande kostnader för bostadsrättsföreningar. Erbjud lösningar som kan optimera dessa avtal, minska kostnaderna och öka energieffektiviteten.

8. Rengörings- och Underhållstjänster:

Framhäv rengörings- och underhållstjänster som kan hjälpa bostadsrättsföreningar att hålla sina gemensamma utrymmen i toppskick.

9. Uppdaterad Teknik och Smarta Hemlösningar:

Många bostadsrättsföreningar är intresserade av modern teknik och smarta hemlösningar. Erbjud innovativa produkter som kan öka boendekomforten och effektivisera hanteringen av fastigheten.

10. Kommunikera Långsiktiga Fördelar:

Fokusera inte bara på kortsiktiga lösningar. Kommunicera hur dina produkter eller tjänster kan ge långsiktiga fördelar och effektivisera föreningarnas verksamhet över tid.

11. Tydlig Kommunikation och Marknadsföringsmaterial:

Skapa marknadsföringsmaterial som tydligt kommunicerar fördelarna med dina produkter eller tjänster. Använd fallstudier, videor och andra format för att förmedla ditt budskap på ett engagerande sätt.

12. Skapa Relationer:

Bygg förtroendefulla relationer med föreningarnas styrelser och förvaltare. Delta i branschevenemang och nätverka för att öka kännedomen om ditt varumärke.

Genom att rikta din reklamkampanj mot bostadsrättsföreningar med dessa strategier kan du öka chanserna att bli en pålitlig och långsiktig partner för deras behov och bidra till deras framgång.

Delägarförteckning samfällighet går att beställa för hela Sverige

På följande sidor finns andra register som kan kompletteras med adresser till bostadsrättsföreningar i Sverige.

Adresser till bostadsrättsföreningar går att beställa för hela Sverige

Adresser till bostadsrättsföreningar går att beställa i följande områden: Ale, Alingsås, Alvesta, Aneby, Arboga, Arjeplog, Arvidsjaur, Arvika, Askersund, Avesta, Bengtsfors, Berg, Bjurholm, Bjuv, Boden, Bollebygd, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Botkyrka, Boxholm, Bromölla, Bräcke, Burlöv, Båstad, Dals-Ed, Danderyd, Degerfors, Dorotea, Eda, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Essunga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Forshaga, Färgelanda, Gagnef, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gotland, Grums, Grästorp, Gullspång, Gällivare, Gävle, Göteborg, Götene, Habo, Hagfors, Hallsberg, Hallstahammar, Halmstad, Hammarö, Haninge, Haparanda, Heby, Hedemora, Helsingborg, Herrljunga, Hjo, Hofors, Huddinge, Hudiksvall, Hultsfred, Hylte, Håbo, Hällefors, Härjedalen, Härnösand, Härryda, Hässleholm, Höganäs, Högsby, Hörby, Höör, Jokkmokk, Järfälla, Jönköping, Kalix, Kalmar, Karlsborg, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kil, Kinda, Kiruna, Klippan, Knivsta, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Krokom, Kumla, Kungsbacka, Kungsör, Kungälv, Kävlinge, Köping, Laholm, Landskrona, Laxå, Lekeberg, Leksand, Lerum, Lessebo, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljungby, Ljusdal, Ljusnarsberg, Lomma, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Lysekil, Malmö, Malung-Sälen, Malå, Mariestad, Mark, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mullsjö, Munkedal, Munkfors, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Nacka, Nora, Norberg, Nordanstig, Nordmaling, Norrköping, Norrtälje, Norsjö, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Ockelbo, Olofström, Orsa, Orust, Osby, Oskarshamn, Ovanåker, Oxelösund, Pajala, Partille, Perstorp, Piteå, Ragunda, Robertsfors, Ronneby, Rättvik, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skellefteå, Skinnskatteberg, Skurup, Skövde, Smedjebacken, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Sorsele, Sotenäs, Staffanstorp, Stenungsund, Stockholm, Storfors, Storuman, Strängnäs, Strömstad, Strömsund, Sundbyberg, Sundsvall, Sunne, Surahammar, Svalöv, Svedala, Svenljunga, Säffle, Säter, Sävsjö, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tierp, Timrå, Tingsryd, Tjörn, Tomelilla, Torsby, Torsås, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tyresö, Täby, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Uppvidinge, Vadstena, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vansbro, Vara, Varberg, Vaxholm, Vellinge, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Vindeln, Vingåker, Vårgårda, Vänersborg, Vännäs, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ydre, Ystad, Åmål, Ånge, Åre, Årjäng, Åsele, Åstorp, Åtvidaberg, Älmhult, Älvdalen, Älvkarleby, Älvsbyn, Ängelholm, Öckerö, Ödeshög, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östersund, Österåker, Östhammar, Östra Göinge, Överkalix, Övertorneå, Blekinge län, Dalarnas län, Gotlands län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Norrbottens län, Skåne län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Värmlands län, Västerbottens län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län, Östergötlands län, Norrland, Småland, Mälardalen och Sverige.