Hoppa till innehåll

Adresser till aktiebolag

Beställ register över aktiebolag

Om du letar efter adresser till aktiebolag i Sverige, har du kommit rätt. Vi är RegisterData, en av Sveriges ledande leverantörer av adresser till aktiebolag med över 20 år erfarenhet.

Vi kan hjälpa dig att hitta de rätta adresserna till de aktiebolag som passar din målgrupp. Du kan välja mellan olika urvalskriterier, som geografiskt område, branschkod, omsättning, antal anställda och mycket mer. Du kan också köpa e-postadresser till beslutsfattare i olika positioner, som VD, marknadschef, ekonomichef, IT-chef och så vidare.

När du beställer adresser till aktiebolag från oss, får du följande fördelar:

 • Snabba leveranser: Du får dina adresser i Excel-format via e-post inom 24 timmar efter din beställning.
 • Låga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra adressregister. Du kan använda adresserna hur många gånger du vill under ett år, utan några extra kostnader eller begränsningar.
 • Höga kvalitet: Vi uppdaterar våra adressregister dagligen från olika källor, som Bolagsverket, Skatteverket och kreditupplysningsföretag. Vi har också en unik garanti där vi utlovar minst 90% aktiva mailadresser i varje order.
 • Personlig service: Vi har ett professionellt supportteam som kan hjälpa dig med alla frågor eller problem som du kan ha med ditt adressköp. Vi är alltid tillgängliga för att ge dig råd och tips om hur du kan använda adresserna på bästa sätt för att nå dina mål.
 • Lång erfarenhet: Vi har över 20 års erfarenhet av att leverera adresser till företag och privatpersoner. Vi har haft förmånen att leverera adresser till stora välkända börsnoterade bolag, myndigheter och kommuner samt små enmansföretag.
 

Om du vill köpa adresser till aktiebolag kan du använda formuläret längre ner på sidan för att kontakta oss eller ringa oss på telefonnummer 070 – 598 12 22 under kontorstid. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med ditt adressbehov.

Vi levererar adresser till aktiebolag i ett format som passar er

Leveransen av adresser till barnfamiljer sker vanligast i en Excelfil som är färdig för tryck med informationen strukturerat på rätt sätt. En standardleverans innehåller information om:

 • Organisationsnummer
 • Företagsnamn
 • Namn på VD
 • Telefonnummer
 • Postadress
 • Postnummer
 • Postort
 • Omsättning
 • Antal anställda
 • SNI-kod
 • Bransch
 • e-postadresser (tillval)
 

Vill man ha leveransen i något annat format så som till exempel en textfil eller liknande så talar ni bara om vilket format ni vill ha adressregistret i så löser vi det.

Färdiga adressetiketter till aktiebolagen

I de fall beställer adresser till aktiebolag och själv vill adressera sina utskick så går det bra att beställa till färdiga adressetiketter med namn och adress på. Klisterlapparna är då färdigtryckta och är bara att klistra på era utskick. Ibland kan det vara bra att samtidigt beställa ut dubbla uppsättningar färdiga adresslappar om ni planerar fler än ett utskick den närmaste tiden.

Kontakta oss angående adresser till aktiebolag

Använd formuläret komma i kontakt med oss om adresser till aktiebolag. På kontorstid går det också bra att kontakta oss på telefon 070–598 12 22 eller skicka ett mail med er förfrågan till info@registerdata.nu

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Alternativa register som vi erbjuder

Vad kan vara viktigt att tänka på när man ska köpa adresser till aktiebolag?

Aktiebolag utgör en högst attraktiv målgrupp för många företag och organisationer av olika slag. Anledningen till detta är mångfacetterad och sträcker sig från ökad affärsmöjlighet till effektiv marknadsföring. Här ska vi diskutera varför adresser till aktiebolag är en guldgruva och varför det är fördelaktigt att köpa adresser till aktiebolag.

Först och främst är aktiebolag en målgrupp med hög köpkraft. Dessa företag har vanligtvis en stabil ekonomisk grund, vilket innebär att de har förmåga att göra betydande inköp och investeringar. Därför är det för många företag fördelaktigt att rikta sin marknadsföring och försäljning mot aktiebolag.

Vidare är aktiebolag ofta i behov av olika produkter och tjänster. De kan vara i behov av allt från kontorsmaterial och IT-lösningar till konsulttjänster och tillverkningsutrustning. Detta skapar en bred marknad där olika branscher och företag kan hitta potentiella kunder.

Aktiebolag är också benägna att ingå långsiktiga affärsrelationer. De är ofta mer benägna att bygga stabila samarbeten med pålitliga leverantörer och partners. Detta innebär att om du kan etablera en relation med ett aktiebolag, kan det leda till långvariga och lönsamma affärsförbindelser.

En annan fördel med att rikta sig till aktiebolag är deras professionella inställning. De är oftast strukturerade, har tydliga inköpsprocesser och är vana vid att hantera affärsrelationer på ett professionellt sätt. Detta gör det lättare att kommunicera och förhandla med dem.

Så, hur kan ditt företag dra nytta av denna attraktiva målgrupp? Ett effektivt sätt är att köpa adresser till aktiebolag. Genom att ha tillgång till aktiebolagens kontaktinformation kan du skräddarsy din marknadsföring och försäljning för att nå ut till dem på ett personligt sätt.

För att hjälpa dig att komma igång kan du använda formuläret längst upp på sidan för att göra en förfrågan om att beställa adresser till aktiebolag. Genom att fylla i dina behov och preferenser kan vi erbjuda dig en lista med noggrant utvalda adresser till aktiebolag som passar din verksamhet. Detta kan vara en värdefull resurs för att öka din försäljning och skapa långvariga affärsrelationer med dessa potentiella kunder.

Sammanfattningsvis utgör adresser till aktiebolag en attraktiv målgrupp för många företag på grund av deras köpkraft, breda behov, benägenhet för långsiktiga relationer och professionella inställning. Genom att köpa adresser till aktiebolag och använda dem strategiskt kan du öka din försäljning och utveckla framgångsrika affärsrelationer. 

Andra register som kanske kan vara intressanta

Det finns ett antal andra register som ibland kan vara relevant för de som beställer adresser till aktiebolag. Här kommer några exempel på sådana register.

 

Hur skapar man en lyckad reklamkampanj mot aktiebolag?

Att skapa en lyckad reklamkampanj riktad mot aktiebolag kräver en noggrann och strategisk ansats. Här är några viktiga överväganden och steg som är avgörande för att framgångsrikt marknadsföra sig mot denna målgrupp, och vikten av att köpa adresser till aktiebolag av hög kvalitet för att säkerställa att ditt budskap når fram:

 • Målgruppsanalys: Förstå aktiebolagen du riktar dig mot genom att göra en djupgående målgruppsanalys. Detta inkluderar att identifiera deras bransch, storlek, geografiska läge och specifika behov. Använd köpa adresser till aktiebolag för att skapa en exakt och uppdaterad lista över potentiella kunder.
 • Relevanta budskap: Anpassa ditt budskap och din marknadsföring för att vara relevanta för aktiebolagens behov och utmaningar. Visa hur dina produkter eller tjänster kan lösa deras problem och förbättra deras verksamhet.
 • Professionell och trovärdig image: Aktiebolag förväntar sig att samarbeta med professionella och pålitliga leverantörer. Se till att din reklamkampanj kommunicerar din företags pålitlighet och erfarenhet.
 • Multi-kanal marknadsföring: Använd flera kanaler för att nå ut till aktiebolagen, inklusive e-postmarknadsföring, sociala medier, direktreklam och evenemang. Använd köpa adresser till aktiebolag för att rikta din marknadsföring på olika sätt och öka din synlighet.
 • Mätbarhet och uppföljning: Sätt tydliga mål och mätbara KPI:er för din reklamkampanj. Följ upp resultaten noggrant och gör justeringar om det behövs för att förbättra din kampanj.

Nu, när vi pratar om vikten av att köpa adresser till aktiebolag av hög kvalitet, är det en central punkt i att nå framgång i din reklamkampanj. Här är varför:

 • Precision och Relevans: Genom att köpa adresser till aktiebolag som är noggrant utvalda och uppdaterade kan du vara säker på att ditt budskap når de företag som verkligen är intresserade av dina produkter eller tjänster. Detta ökar sannolikheten för att din kampanj blir framgångsrik.
 • Sparad tid och resurser: Att ha högkvalitativa adresser till aktiebolag sparar tid och resurser genom att eliminera slöseri med marknadsföringsmaterial på felaktiga eller ointresserade företag.
 • Positivt rykte: Genom att använda kvalitetsadresser visar du att du är seriös och respekterar företagssekretessen. Detta kan bygga upp ett positivt rykte bland aktiebolag och göra det mer sannolikt att de överväger ditt erbjudande.

Sammanfattningsvis är skapandet av en lyckad reklamkampanj riktad mot aktiebolag en strategisk process som kräver djup förståelse av din målgrupp och anpassade budskap. Att köpa adresser till aktiebolag av hög kvalitet är avgörande för att säkerställa att ditt budskap når rätt företag och ökar dina chanser till framgång. Var noggrann och målinriktad i ditt tillvägagångssätt och dra nytta av den potentiella affärsmöjlighet som aktiebolag representerar.

Adresser till aktiebolag
Andra leverantörer av adressregister

Här finns fler leverantörer av adressregister när det är dags att köpa adresser.

Adresser till aktiebolag går att beställa för hela Sverige

Adresser till aktiebolag går att beställa i följande områden: Ale, Alingsås, Alvesta, Aneby, Arboga, Arjeplog, Arvidsjaur, Arvika, Askersund, Avesta, Bengtsfors, Berg, Bjurholm, Bjuv, Boden, Bollebygd, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Botkyrka, Boxholm, Bromölla, Bräcke, Burlöv, Båstad, Dals-Ed, Danderyd, Degerfors, Dorotea, Eda, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Essunga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Forshaga, Färgelanda, Gagnef, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gotland, Grums, Grästorp, Gullspång, Gällivare, Gävle, Göteborg, Götene, Habo, Hagfors, Hallsberg, Hallstahammar, Halmstad, Hammarö, Haninge, Haparanda, Heby, Hedemora, Helsingborg, Herrljunga, Hjo, Hofors, Huddinge, Hudiksvall, Hultsfred, Hylte, Håbo, Hällefors, Härjedalen, Härnösand, Härryda, Hässleholm, Höganäs, Högsby, Hörby, Höör, Jokkmokk, Järfälla, Jönköping, Kalix, Kalmar, Karlsborg, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kil, Kinda, Kiruna, Klippan, Knivsta, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Krokom, Kumla, Kungsbacka, Kungsör, Kungälv, Kävlinge, Köping, Laholm, Landskrona, Laxå, Lekeberg, Leksand, Lerum, Lessebo, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljungby, Ljusdal, Ljusnarsberg, Lomma, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Lysekil, Malmö, Malung-Sälen, Malå, Mariestad, Mark, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mullsjö, Munkedal, Munkfors, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Nacka, Nora, Norberg, Nordanstig, Nordmaling, Norrköping, Norrtälje, Norsjö, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Ockelbo, Olofström, Orsa, Orust, Osby, Oskarshamn, Ovanåker, Oxelösund, Pajala, Partille, Perstorp, Piteå, Ragunda, Robertsfors, Ronneby, Rättvik, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skellefteå, Skinnskatteberg, Skurup, Skövde, Smedjebacken, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Sorsele, Sotenäs, Staffanstorp, Stenungsund, Stockholm, Storfors, Storuman, Strängnäs, Strömstad, Strömsund, Sundbyberg, Sundsvall, Sunne, Surahammar, Svalöv, Svedala, Svenljunga, Säffle, Säter, Sävsjö, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tierp, Timrå, Tingsryd, Tjörn, Tomelilla, Torsby, Torsås, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tyresö, Täby, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Uppsala, Uppvidinge, Vadstena, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vansbro, Vara, Varberg, Vaxholm, Vellinge, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Vindeln, Vingåker, Vårgårda, Vänersborg, Vännäs, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ydre, Ystad, Åmål, Ånge, Åre, Årjäng, Åsele, Åstorp, Åtvidaberg, Älmhult, Älvdalen, Älvkarleby, Älvsbyn, Ängelholm, Öckerö, Ödeshög, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östersund, Österåker, Östhammar, Östra Göinge, Överkalix, Övertorneå, Blekinge län, Dalarnas län, Gotlands län, Gävleborgs län, Hallands län, Jämtlands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Norrbottens län, Skåne län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Värmlands län, Västerbottens län, Västernorrlands län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län, Östergötlands län, Norrland, Småland, Mälardalen och Sverige.